Urob si krajší deň

Sex patrí k životu a ten, čo tvrdí, že ho nepotrebuje sa celkom iste mýli. Buď je chorý a potrebuje sa dať liečiť alebo si to len nevie priznať, že ho naozaj potrebuje, pretože mu nejaká chorá hlava nahovorila opak. Najmä mnohí rodičia – často si to ani neuvedomujú, robia zo sexu hotový postrach. Niečo také, čoho sa majú deti báť a pritom je to celkom prirodzený ľudský pud, ktorý má každý z nás. Len ho treba trošku ovládať, to nás majú naučiť, ale namiesto toho nám dávajú skôr nevítané prednášky o ničom.

french-bulldog-1258723_1920

Nájdi si na sex ponukách https://www.privatportal.sk/ nejakú peknú ženu a urob rodičom práve to, čo nechcú, aby si robil. Stále ti len dookola hovoria, aby si pred svadbou sexuálne nežil. Nuž, do teraz si bol o tom presvedčený aj ty, ale tým, že ti neustále dohovárajú a vôbec neveria, ťa poriadne nahnevali. Prečo by si sa mal zodpovedať za to, čo spôsobili vlastne oni svojím sprostým správaním? Prečo ti nedali pokoj s tými neustálymi rečami o tom aký máš byť dobrý syn? A vari nie si? Veď doteraz si si do žiadnej nepichol. Dobre ťa vychovali, ale toto už poriadne preháňajú a vidím, že ti pretiekol pohár trpezlivosti. Tak nech si to vyžerú so všetkým, čo k tomu patrí. Ty nie si nejaký pajác, ktorý bude plniť všetky ich príkazy. Sprieč sa a bež si to užiť. Zaručene ti to zlepší náladu a nemusíš im ani hovoriť, čo si spravil. Veď oni by ešte viac šaleli, že čo si to spravil a ako si im to mohol urobiť. Určite by si neuvedomili, že to bolo práve kvôli nim, že do teba neustále hustili, aby si to nerobil. Hold, čo chceli, to majú. Tak neváhaj a rovno si objednaj termín, aby ťa to neprešlo.

model-813231_1920

Tvoj život je len o tebe a tak si ho nenechaj znechutiť nikým iným. Máš ho vo svojich rukách, tak sa naser a poriadne si ho uži. Nech ti ho neriadi nikto iný. Iba ty. Odteraz už len ty, to si dobre zapamätaj.